Hollywoodin unelmapari erosi 11 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Naomi Watts ja Liev Schreiber ovat eronneet. Pariskunta itse julkaisi asiasta tiedotteen, jossa se vahvisti päätyneensä erilleen 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Viime kuukausina olemme tulleet johtopäätäkseen, jonka mukaan meidän on parasta jatkaa eteenpäin perheenä eroamalla pariskuntana, Naomi Watts ja Liev Schreiber kommentoivat.

TMZ-viihdelehden mukaan yhdeksänvuotiaan Alexanderin ja seitsemänvuotiaan Samuelin vanhemmat ovat olleet eron partaalla koko kuluneen vuoden ja he ovat asuneet erillään jo kuukausien ajan. Pariskunta ei ollut koskaan naimisissa, vaikka olivat yhdessä vuodesta 2005 saakka. He tapasivat toisensa The Painted Veil -elokuvan kuvauksissa.