Huh, nämä 8 lasta Octomom synnytti yhdellä kertaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom, eli Nadya Suleman, on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Hän tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa. Hänellä oli jo ennestään kuusi lasta.

Nyt äiti ja kahdeksikot ovat poseeranneet ensimmäistä kertaa vuosiin yhdessä, kun lapset täyttivät seitsemän vuotta. Synttäreiden kunniaksi lapset ja äiti koottiin perhekuvaan, josta saadaan huomata millainen määrä lapsia syntyi kerralla. Nykyisin lapsia on yhteensä 14.

Nadya Suleman on vuosien varrella muuttanut etunimensä Natalieksi. Hän on joutunut painimaan suurissa talousvaikeuksissa ja mielenterveysongelmissa. Orange Countyssa asuva nainen on osallistunut aktiivisesti terapiaan ja perhekonsultointiin.

Hän teki aikoinaan muun muassa pornovideon rahoittaakseen perheensä nielemiä jättikustannuksia. Suleman sai jo vuonna 2010 merkittävää apua rahojensa kanssa hätiin rientäneeltä televisioemäntä Oprah Winfreylta. Elämäntapamuutos pani lopulta perhe-elämän järjestykseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash