Uutistenlukijan pokka ei pitänyt – vuohien kanssa elämisestä palkittu mies oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutistenlukijan ammatti ei ole aina helppo, sillä suorissa lähetyksissä tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Joskus pelkkä kasvojen peruslukemilla pitäminen saattaa osoittautua yllättävän vaikeaksi tehtäväksi.

Kanadalaisen CTV News -uutiskanavan toimittaja Maralee Caruson pokka petti taannoin suorassa lähetyksessä. Uutinen vuohien kanssa elävästä Thomas Thwaitesta oli nauramaan revenneelle naiselle selkeästi liikaa. Uutistenlukijaa on vaikea syyttää asiasta, sillä näky on kieltämättä koominen.

Vuohena elävä Thomas Thwaite voitti taannoin Ig Nobel Prize -palkinnon. Mashable-sivuston mukaan kyseessä on parodia virallisista Nobelin palkinnoista. Ig Nobel Prize -palkinnolla muistetaan saavutuksia, jotka saavat ensin nauramaan ja sen jälkeen ajattelemaan.