Tinderiin uusi ominaisuus – mahdollisuus hyppiä jonon ohi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittisovellus Tinderiin on tulossa uusi ominaisuus, jonka ansiosta käyttäjillä on mahdollisuus saada parempaa näkyvyyttä. Kuten arvata saattaa, ei kyseessä ole kuitenkaan ilmainen uudistus.

Tinder Boost -ominaisuuden avulla käyttäjän profiili näkyy potentiaalisille pareille ensimmäisten joukossa 30 minuutin ajan. Maksullisen Tinder Plus -tilin omistajat saavat kerran viikossa yhden ilmaisen Boostin. Yhtiön mukaan ominaisuuden tarkoituksena on säästää käyttäjien aikaa.

– Joskus vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja, ja silloin tarvitset vauhtia oikeaan suuntaan. Tinder Boost antaa sinulle juuri sitä: Mahdollisuuden näkyä ensimmäisten joukossa alueellasi 30 minuutin ajan, Tinderin blogissa hehkutetaan.

Tinder Boost on jo ollut käytössä australialaisille käyttäjille, sillä yhtiö kokeilee usein uusia ominaisuuksia ensimmäisenä siellä. Toistaiseksi ei ole selvillä, koska uusi ominaisuus tulee myös muissa maissa asuvien kärsimättömien deittailijoiden saataville.