Autokorjaamo luottaa vanhaan tietotekniikkaan – Commodore 64 edelleen käytössä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Commodore 64 lukeutuu kaikkien aikojen legendaarisimpiin tietokoneisiin. Vuonna 1982 markkinoille ilmestynyt kotitietokone löytyi lukuisista suomalaiskodeista 1980-luvulla ja vielä 90-luvulle tultaessakin. Llaitteella on edelleen vannoutunut fanikuntansa.

Puolalainen autokorjaamo on noussut otsikoihin vanhan ajan tietotekniikan suosimisen ansiosta. Nykyaikaisen Macin tai PC:n sijaan Gdanskissa sijaitseva liike luottaa edelleen Commodore 64 -tietokoneeseen.

Facebookin Commodore USA -sivun mukaan tietokonetta käytetään liikkeessä vetoakselien tasapainottamiseen. Yli 25 vuotta uskollisesti palvelleen Commodore 64:n kerrotaan selvinneen ehjänä jopa autokorjaamoa koetelleesta tulvasta.