Beyonce kertoi parhaan treenivinkkinsä – tähän ei tarvita kuntoilulaitteita

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyoncen vartalo on kuin veistos, jollaisen moni nainen haluaisi saada myös itse muokattua omasta vartalostaan. Beyoncella on varmasti hyvät geenit, mutta hän joutuu tekemään silti paljon töitä pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa.

Ivy Park -urhailuvaatemalliston uudessa mainosvideossa Beyonce paljastaa mikä asia saa hänet treenaamaan ja jatkamaan vielä silloinkin kun kaikkiin lihaksiin sattuu ja luovuttaminen tuntuisi paremmalta vaihtoehdolta. Laulajatar kertoo kuvittelevansa jonkun rakkaan henkilön hänen eteensä.

Beyonce kuvittelee luovuttamisen hetkellä hänen eteensä rakkaan ihmisen, jota kohti hän jaksaa juosta vielä hetken. Rakas hymyilee ja kannustaa naista menemään vielä pidemmälle ja on ylpeä Beyoncesta. Tällaisen mielikuvan luominen auttaa Beyoncea ottamaan kaiken irti treenistään, minkä vuoksi tällaista mielikuvaharjoitusta kannattaa varmasti muidenkin kokeilla.