Kaljut miehet ovat seksikkäämpiä – tässä syy miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi kolmasosaa miehistä alkaa iän myötä menettämään hiuksia 35 ikävuoden ylitettyään. American Hair Loss Association -yhdistyksen mukaan yli 50-vuotiaista miehistä jopa 85 prosenttia on jo menettänyt todella merkittävän osan hiuksista, minkä vuoksi moni leikkaakin hiuksensa suosiolla kaljuksi.

Express-sivuston mukaan miesten kannattaa ottaa hiustenlähdöstään kaikki ilo irti ja leikata rohkeasti kaikki hiuksensa pois, koska kaljupäiset miehet ovat naisten mielestä seksikkäitä. Naiset pitävät kaljuja miehiä dominoivempina johtajina ja itsevarmempina kuin miehiä, joilla on hiuksia.

Kaljujen miesten vetovoima perustuu yhden teorian mukaan myös siihen, että hiukset eivät ole viemässä naisen huomiota miehen silmistä pois. Silmät tulevat paremmin esiin kun hiukset eivät ole tiellä, minkä vuoksi naiset muodostavat kaljujen miesten kanssa helpommin ja nopeammin syvemmän yhteyden katsekontaktin vuoksi.