Naiset paljastivat: Näin miehet mokaavat kuntosalilla!

Fitness Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuntosalille mennään ensisijaisesti aina treenaamaan, mutta sinkut saattavat välillä löytää itsensä vilkuilemasta viehättävien naisten tai miesten perään hikoilun yhteydessä. Nyt miehiä kuntosalilla tarkkailevilta naisilta kysyttiin, mikä asia miehissä saa heidät ärsyyntymään kuntosalilla.

Men’s Fitness -sivusto kysyi naisilta millainen miesten käytös kuntosalilla saa heidät raivon partaalle.

Etenkin itsensä tuijottaminen peilin kautta tai omien selfie-kuvien napsiminen oli naisten mielestä inhottavaa käytöstä. Tähän tosin sortuu sosiaalisen median perusteella moni nainenkin.

Naisen tuijottaminen oli kesken treenin puistattavaa, koska naiset eivät pystyneet keskittymään kunnolla omaan suoritukseensa, kun tunsivat miehen silmät selässään tai jossakin muussa vartalon osassa. Naiset myös toivoivat, että miehet kiinnittäisivät enemmän huomiota henkilökohtaiseen hygieniaansa. Pahalta haiseminen tai vieressä piereskeleminen kuvotti naisia eniten.