Miksi nämä asiat ovat olemassa? Video paljastaa sinullekin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miksi lentokoneen ikkunassa on reikä? Entä miksi virtajohdossa on paksu kohta? Ajoittain arjessa saattaa tulla vastaan tuotteita, jonka funktio ei aukea kovallakaan pohdinnalla. Todellisuudessa monella näilläkin on oikea ja hyvinkin järkevä käyttötarkoitus.

Nyt hauska lista on koonnut yhteen tuotteita, joiden olemassaolo on monelle melkoinen hämmennyksen aihe.Mukana Facts Versen listalla on muun muassa joistakin kauluspaidoista takataitteesta löytyvä lenkki. Paidan voi esimerkiksi ripustaa tämän lenkin avulla, se voi auttaa kravatin kiristämisessä ja osa käyttää tätä lenkkiä jopa parisuhdestatuksensa indikoimiseen. Tämän lisäksi listalle on päätynyt esimerkiksi lenkkikengissä olevat ylimääräiset nauhanreiät, joiden merkityksestä kerroimme jo aiemmin.