Snowden-elokuvan kaunottarella hurja kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Shailene Woodley on muistetaan Salattu teinielämä -televisiosarjan päätähtenä ja roolistaan George Clooneyn tähdittämässä The Descendants -elokuvassa. Hänet nähtiin aikoinaan Divergent – Outolintu -toimintaseikkailun pääroolissa. Parhaillaan hänet nähdään Snowden-elokuvassa.

Eilen Shailene Woodley kuvattiin Los Angelesin Alexandria Ballroomissa, jossa hän oli osallistumassa The 2016 Global Green 20th Anniversary Environmental Awards -gaalailtaan.

24-vuotias Shailene Woodley tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodissa. Televisiossa uransa aloittanut Woodley on nähty jo useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Snowden-elokuvan naispääosa on yksi uran merkittävimmistä rooleista. Shailenen oli aikoinaan määrä olla mukana The Amazing Spider-Man 2 -elokuvassa. Hänen hahmonsa kuitenkin leikattiin pois, jotta elokuvan tarina pysyisi virtaviivaisempana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash