Eläintarhan onnenhetki! Uhanalainen sarvikuono syntyi

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sarvikuojonen heimoon kuuluu viisi elossa olevaa lajia, joista neljä on luokiteltu uhanalaiseksi. Saksalaisessa Krefeldin eläintarhassa on juhlittu iloista perhetapahtumaa, kun puiston Nane ja Usoni -nimiset sarvikuonot saivat jälkikasvua elokuun lopulla.

Barcroft TV on nyt julkaissut videon muutaman viikon ikäisestä pikkusarvikuonosta. Suloinen veijari tepastelee eläintarhassa taaperomaiseen tyyliinsä. Pikkuinen olento on todellinen sydämen sulattaja.

Pienokaisella ei ole vielä nimeä. Se on saanut kunnian olla ensimmäinen Saksassa tänä vuonna syntynyt sarvikuonon poikanen. Kyseessä on saman sarvikuonoparin viides jälkeläinen, joten ainakin tässä eläintarhassa yritetään sinnikkäästi jatkaa sarvikuonojen sukua.