Vauva nukahti hyppykeinuun – jatkoi silti hyppimistä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat osaavat osoittaa vanhemmilleen hyvin selvästi heidän oman tahtonsa. Innokkaat lapset eivät välttämättä suostu poistumaan hauskan leikin äärestä vanhempien mukaan aina edes silloin kun he ovat jo puolinukuksissa.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa isä kuvaa nukkuvaa poikavauvaansa. Poika on hyppinyt sydämensä kyyllyydestä omalla hyppytuolillaan, minkä jälkeen hän on nukahtanut tuoliin. Kun isä on aikeissa nostaa vauvan pois tuolista, poika kuitenkin herää hyvin nopeasti.

Isä kommentoi pojan nukkumista minkä jälkeen hän on aikeissa nostaa vauvan pois hyppykeinusta. Vauva havahtuu tähän heti ja herää silmänräpäyksessä. Hieman itkuisena poika jatkaa nopeasti hyppimistä, että isä ei vain päättäisi nostaa häntä pois hauskasta hyppytuolista.