Alec Baldwin imitoi Donald Trumpia – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina 9. lokakuuta televisioidaan toinen väittelytilaisuus, jossa Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat Donald Trump ja Hillary Clinton ottavat sanallisesti mittaa toisistaan. Ennen sitä ihmiset saavat kuitenkin edelleen nauttia ja hämmästyä ensimmäisen väittelytilaisuuden kirvoittamasta keskustelusta.

Saturday Night Live on toisintanut maanantaina 26. syyskuuta pidetyn väittelyn näyttelijöiden avulla. Parodiassa Kate McKinnon esittää Hillary Clintonia ja Alec Baldwin näyttelee Donald Trumpia. Sekä McKinnonin että Baldwinin suoritukset osuvat täysin naulan kantaan.

YouTube-videota on katsottu parin päivän aikana jo yli seitsemän miljoonaa kertaa eikä ihmekään, koska se on todella viihdyttävää katsottavaa. Varsinkin Alec Baldwin onnistuu imitoimaan Trumpia täydellisesti ja on omaksunut todella hyvin kaikki miehen maneerit.