Nainen meni vahingossa naimisiin oman isoisänsä kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias nainen oli tehnyt itselleen profiilin sivustolle, jossa varakkaat ja iäkkäämmät herrasmiehet etsivät itselleen rakkautta nuoremmista kaunottarista. 68-vuotias mies oli nähnyt hänen kuvansa ja tuntenut heti erikoista vetovoimaa naiseen. Pari oli mennyt treffeille ja huomannut, että heidän välillään oli kemiaa.

Nuori nainen ja eläkkeellä oleva miljonääri päättivät mennä naimisiin koska he olivat niin rakastuneita toisiinsa. Kolme kuukautta häiden jälkeen nainen teki kuitenkin kammottavan löydön tuoreen aviomiehensä perhealbumista. Hän näki albumissa oman isänsä kuvan.

Naisen isä ei ollut tekemisissä oman isänsä kanssa, minkä vuoksi nainen ei ollut koskaan tavannut isoisäänsä. Kävi kuitenkin ilmi, että nyt hän oli biologisen isoisänsä kanssa naimisissa. Floridan Miamissa asuva aviopari järkyttyi tiedosta, mutta on kuitenkin Mirror-lehden mukaan päättänyt jatkaa elämäänsä yhdessä.