Tytär ja isä Disneylandissa – kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat miehet ovat joutuneet joskus elämässään leikkimään tyttöjen kanssa prinsessaleikkejä ja päässeet ensimmäisten meikkileikkien koekaniiniksi viimeistään silloin kun he ovat saaneet oman tyttären. Nyt verkossa leviää kuva tyttärelleen omistautuneesta isästä, joka on pukeutunut lapsensa kanssa merenneidoksi.

Imgur-sivustolla on julkaistu isästä ja tyttärestä takaa päin otettu kuva, jossa nähdään kun pukeutunut parivaljakko on kävelemässä yhdessä Disneylandiin. Tytär on pukeutunut pieneksi merenneidoksi ja hänellä on Arielin asu yllään. Isä näyttäisi esittävän Arielin isää, koska hänellä on sininen pyrstö ja kuninkaan kruunu päässään.

Kuva on saanut päivän aikana paljon kommentteja ja yli 1,3 miljoonaa katselua. Ihmiset ovat olleet mielissään siitä, että isä on niin omistautunut tyttärelleen ja suostunut pukemaan päälleen sinisen kimaltelevan pyrstön Disneylandiin.

mermaid and her mer-dad at disneyland