Viekö kumppanisi peittosi öisin? Tämä keksintö on sinulle

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pariskunnan nukkuessa samalla peitolla toinen vetää peiton yöllä toisen päältä. Aina omienkaan peittojen hankkiminen ei ole hyvä ratkaisu, sillä paljon öisin liikkuva voi vetää peiton puolelleen siitä huolimatta, että hänellä olisi omakin peitto.

Nyt ongelmaan on keksitty ratkaisu. Cover Clamp on peiton paikallaan pitävä puristin. Cover Clampilla henkilö voi kiinnittää oman peittonsa patjan reunaan. Kun kumppani yrittää öisin vetää peittoa yltäsi puolelleen, puristin pitääkin peiton paikoillaan.

Puristin vaikuttaa täydelliseltä laitteelta sellaisille ihmisille, jotka heräävät lähes joka yö siihen, että nukkuvat itse ilman peittoa kumppanin nauttiessa kahden peiton lämmöstä. Cover Clamp onnistuu ennalta ehkäisemään myös monet pienet riidat ja tiuskimiset kun peitosta ei tarvitse enää herätä riitelemään.