Hurrikaani Matthew kuvattiin avaruudesta – hurja näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurrikaani Matthew iski maanantaina Haitiin, ja parhaillaan se lähestyy myös Kuubaa. Viime vuosien kovimpiin lukeutuva hirmumyrsky on toistaiseksi vaatinut ainakin yhden ihmishengen.

Kansainvälien avaruusaseman työntekijät ovat tarkkailleet Matthew-myrskyä turvallisesti maata kiertävältä radalta. Aseman Twitter-tilillä julkaistiin video, jossa hurrikaania on kuvattu 400 kilometrin korkeudesta käsin. Myrskyn silmä voidaan erottaa videolla hyvin pyörteen keskellä ilmenevänä pilvettömänä aukkona.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat