Justin Bieber malliuralle – tässä tuoreet kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Justin Bieber kävi äskettäin esiintymässä Suomessa. Kaksi keikkaa Hartwall Arenalla esittänyt 22-vuotias poppari on nyt tehnyt sopimuksen, jonka myötä hänet nähdään poseeraamassa mallikuvissa.

Bieber nähdään jatkossa Claire’s Accessories -merkin tuotteiden mallikuvissa esittelemässä monenlaisia tuotteita avaimenperistä kuppeihin ja kännykkäkoteloista ja tyynyliinoihin. Nyt ensimmäiset kuvat on julkaistu verkossa Bieber-fanien iloksi.

Justin Bieber piipahti Suomen vierailunsa yhteydessä myös jäällä tapaamassa Jari Kurria – ja kaiken lisäksi Jokerit-paidassa. Jokerit hehkutti supertähtiosaston vierastaan vuolaasti sosiaalisissa medioissa. Kuvasta nähdään, että Justin sai kotiinviemisiksi omakseen Jokereiden pelipaidan numerolla 94.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash