Mies osoitti rakkauttaan – penis jumiutui vihkisormukseen!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan Liuzhoussa asuva nuori mies joutui sairaalaan yritettyään vakuuttaa vaimolleen rakkauttaan kyseenalaisella keinolla. Mies onnistui nimittäin jollain tavoin samaan peniksensä jumiin vihkisormukseen.

Sormus ehti olla 18-vuotiaan peniksen ympärillä kahden vuorokauden ajan. Hän ei onnistunut irrottamaan sitä omin voimin elimen turvottua korun puristuksessa. Kahden vuorokauden päästä kipu nousi niin sietämättömäksi, että mies joutui soittamana hätänumeroon.

Daily Mail -lehden mukaan lääkärit onnistuivat irrottamaan sormuksen peniksen ympäriltä noin 90 minuuttia kestäneen toimenpiteen päätteeksi. Pelastusoperaatio kuvattiin videoksi, joka lähti myöhemmin leviämään kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa.