Sateenkaarilippu avaruuteen – julistettiin homoystävälliseksi alueeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme saaneet vuosien varrella nähdä miten avaruuden rajamaille on nostettu esimerkiksi sääpalloilla mitä erikoisempia tavaroita kahvikupista Donald Trumpin leluhahmoon ja iPadista pizzaan. Nyt vuorossa on ollut seksuaalivähemmistöjen sateenkaarilippu.

Yhdysvaltalainen Planting Peace -järjestö järjesti tempauksen, jossa sateenkaarilippu nousi sääpallon avulla noin 34 kilometrin korkeuteen. Samalla järjestö julisti avaruuden homoystävälliseksi alueeksi. Sääpallo lähetettiin ilmoille Wisconsinin Milwaukeesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat