Härski viesti liikennetaululle – työmiehet juhlivat urakan päättymistä

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä voidaan nähdä välillä erikoisia liikennemerkkejä, jotka on yleensä turmeltu joko pilailijoiden tai pikkurikollisten toimesta. Tällä kerralla kuitenkin eräät työmiehet olivat vastuussa siitä, että tiellä oli melko erikoinen liikennetaulu.

Albertan Edmontonissa ajaneet autokuskit saivat hämmästellä tiellä taulua, johon oli kirjoitettu kuskeille viesti. Tietyömaan päätökseen saaneet työmiehet olivat kirjoittaneet tauluun tekstin: ”We done bitches”. Teksti oli merkki siitä, että tie oli viimein valmis ja käytettävissä normaalisti.

Valotaulu oli ehditty kuvaamaan videolle ennen kuin siinä oleva viesti meni vaihtoon. Myöhemmin taulussa oleva teksti vaihdettiin asiallisemmaksi viestiksi, jossa kerrottiin pelkästään se, että tie on viimein avattu autoilijoiden käyttöön ja urakka on saatettu päätökseensä.