Mies auttoi pesukarhut roskiksesta – eläinten tyylikäs reaktio yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut löytävät itsensä usein monista tukalista tilanteista, joissa ne tarvitsevat lopulta ihmisen apua. Ruokaa etsiessään ahneet pesukarhut pääsevät monesti kiipeämään isoihin roska-astioihin, mutta eivät osaakaan niistä enää takaisin ylös.

Nyt eräs mies auttoi pesukarhut jälleen tällaisesta tilanteesta pois. YouTube-videolla nähdään miten mies menee auttamaan roska-astiaan jumiin jääneitä pesukarhuja. Mies luuli metallisesta roskiksesta löytyvän yhden pesukarhun, mutta sen sijaan siellä olikin kolme kaverusta apua vailla.

Mies toi pesukarhuille puisen laudan, jota pitkin ne pystyisivät kiipeämään roskiksesta pois vapauteen. Pesukarhut tarttuivat miehen tarjoamaan apuun rohkeasti ja nousivat lautaa pitkin ylös yksi kerrallaan. Kaksi ensimmäistä pesukarhua näyttivät jopa nyökkäävän miehelle kiitokseksi.