Ultracool pyöräilykypärä – malli LEGO-ukkojen hiuksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka viides tunti lapsi saa päähänsä jonkinlaisen vamman sen vuoksi, että hän ei ollut suojautunut asianmukaisilla varusteilla. Tästä huolimatta jopa 44 prosenttia lapsista ei halua käyttää pyöräilykypärää sen vuoksi, että se näyttää heidän mielestään tyhmältä tai lapselliselta.

Surullisten tilastojen motivoimana MOEF-suunnittelutoimisto alkoi heti suunnittelemaan kypärää, jollaista lapset haluaisivat käyttää. He saivat lopulta hauskan idean aivan pienen LEGO-ukon hiuksilta näyttävästä kypärästä. Lelua muistuttavan mallin myötä kypärä toivottavasti kelpaisi myös lapsillekin.

He tekivät LEGO-ukon hiuksilta näyttävän lasten kypärän 3D-tulostimen avulla. Kypärästä on tehty vasta prototyyppi, mutta jo siitä otettu kuva on kuitenkin saanut paljon ihmetystä osakseen. Imgur-sivuston kommenteista päätellen kypärä taitaa kiinnostaa tällä hetkellä myös monia aikuisia ihmisiä.

MOEF
MOEF