Nainen testasi käytännössä: Blondit saavat enemmän huomiota!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Devin Lytle on ollut tummahiuksinen koko hänen elämänsä ajan. Nyt hän päätti kuitenkin sosiaalisen kokeilun nimissä värjätä hiuksensa vaaleiksi ja selvittää, että onko blondeilla tosiaan hauskempaa kuin bruneteilla.

Naisen kuvaa näytettiin kadulla ihmisille, joita pyydettiin kuvailemaan kuvan perusteella Deviniä erilaisilla adjektiivilla. Sanoiksi valikoitui usein vakava, takakireä, pelottava ja taiteellinen. Tämän jälkeen nainen testasi huuteleeko hänen peräänsä kadulla kukaan. 90 minuutin aikana kukaan mies ei huudellut törkeyksiä. Viimeisenä nainen testasi vielä montako miestä sadasta hän saa Tinderissä kiinnostumaan.

Kolmen testin jälkeen nainen värjäsi hiuksensa vaaleaksi ja teki samat kokeet uudelleen. Hänen peräänsä huudeltiin kadulla kolmeen otteeseen, minkä lisäksi ihmiset kuvailivat häntä kuvan perusteella suloiseksi, rehelliseksi ja uteliaaksi. Lopuksi Devin teki saman kokeen vielä Tinderissä.

Nainen herkistyi ja alkoi itkemään huomatessaan, että hän saa paljon enemmän kiinnostusta vaaleahiuksisena kuin omalla hiusten värillään. Tummilla hiuksilla otetun kuvan perusteella sadasta miehestä 33 kiinnostui hänestä. Vaaleilla hiuksilla Devin sai yhteensä 88 miestä kiinnostumaan.