Hämmästyttävä video: UAV-lennokit valmistavat täytekakun!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet pelkäävät robottien vievän tulevaisuudessa yhä useampien ihmisten työpaikan. Pelot saattavat saada lisää tuulta alleen tuoreella videolla, jossa UAV-lennokit valmistavat kokonaisen täytekakun.

Leipurit voivat tosin huokaista toistaiseksi helpotuksesta, sillä videon perusteella koneiden kädenjälki on huomattavasti ihmisen vastaavaa sotkuisempi. On kuitenkin hauskaa seurata, kuinka pienet lentävät robotit valmistavat leivosta osa kerrallaan.

Vimeossa julkaistu video on osa norjalaisen telealan yrityksen Telian mainoskampanjaa. Yhtiö julkaisi myös videon, jossa päästään kurkistamaan videon kulissien taakse.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat