Katusoittaja esiintyi vesilasien kanssa – hämmästyttävä esitys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katusoittajat ovat monesti todella taitavia muusikoita. Heidän on täytynyt opetella soittimensa ja oma taitonsa niin hyväksi, että ihmiset suostuvat siitä maksamaan, koska heidän koko eläntonsa voi olla katuesityksistä kiinni. Nyt videolla nähdään nainen, joka soittaa todella taitavasti vesilaseja.

Saksalainen katusoittaja esiintyi Colognessa ohikulkijoiden iloksi. Naisella oli mukanaan vain pieni pöytä, jonka päälle hän oli asetellut kymmeniä eri kokoisia laseja. Laseihin oli täytetty eri määriä vettä, minkä vuoksi niistä kuului aina tietty sävel naisen liu’uttaessa sormiaan lasin reunaa pitkin.

Nainen soittaa vesilasien avulla Mozartin tunnetun Rondo alla Turca -nimisen kappaleen, minkä moni tietääkin jo valmiiksi. Tunnetun kappaleen kohdalla naisen on entistä tärkeämpää pysyä tahdissa sorminäppäryyttä vaativassa teoksessa, mutta se ei tuota hänelle mitään ongelmia.