Maybach Landaulet 2009 on maailman nopein luodinkestävä luksusauto

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähtien turvatoimet ovat nousseet taas mielenkiinnon kohteeksi, kun Kim Kardashian ryöstettiin aseellisesti Pariisissa. Näyttelijä Charlie Sheen on nyt pannut huippuarvokkaan panssaroidun Maybach-luksusautonsa myyntiin 400.000 dollarilla turva-alan verkkokaupassa.

Sheenin käytössä ollut 2009 Maybach Landaulet on myynnissä SafetySecurity.com-verkkokaupassa. Aikoinaan auton turvatoimia ihmeteltiin ja auton kuvailtiin soveltuvan vaikkapa Paavin käyttöön.

V12-moottorilla varustetun auton kerrotaan olevan yhä edelleen maailman nopein luodinkestävä luksusauto. Huippunopeudeksi kerrotaan 320 kilometriä tunnissa. Auton matkamittarissa on 27.000 mailia, eli 43.000 kilometriä. Luonnollisesti auton sisustus on silkkaa luksusta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash