Salaliittoteoreetikot: NASA katkaisi taas suoran lähetyksen UFOn vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

UFO-harrastajat ovat jälleen syyttäneet Yhdysvaltojen NASAn peitelleen todisteita avaruusoliosta. Avaruushallinnon väitetään katkaisseen Kansainväliseltä avaruusasemalta kuvatun livelähetyksen tunnistamattoman lentävän esineen ilmaantuessa ruudulle.

Youtuben UFO-harrastaja Streetcap1 jakoi videon, joka hänen mukaansa toimii todisteena peittely-yrityksistä. Dramaattisen musiikin säestämällä videolla sininen valopilkku näyttää lähestyvän Maapalloa, kunnes lähetys katkeaa. UFO-harrastajan mukaan kyseessä ei voi olla pelkkä linssiheijastus.

NASA on aikaisemmin todennut kansainvälisiltä avaruusasemalta lähetettävän videosignaalin katkeilevan usein luonnollisista syistä. Salaliitoteoreetikot uskovat kuitenkin kiivaasti niiden johtuvan UFOjen peittely-yrityksistä. Tämä siitäkin huolimatta, että todiste maan ulkopuolisesta elämästä vastaisi rahoitusvaikeuksissa olevalle NASAlle todennäköisesti lottovoittoa.