Oletko tietämättäsi paha? Varo näitä tapoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva ihminen haluaa olla tahallaan ilkeä muita ihmisiä kohtaan. Ihmisillä on kuitenkin useita tapoja ja luonteenpiirteitä, joiden perusteella muut voivat ajatella henkilön olevan ilkeä, välinpitämätön tai paha ihminen.

Ihmiset pitävät sotkun jälkeensä jättäviä ihmisiä yleisesti ilkeinä ja välinpitämättöminä ihmisinä. Tämän vuoksi varsinkin julkisilla paikoilla ja esimerkiksi työympäristössä on tärkeää muistaa siivota omat jälkensä. Myös täyden roskapussin jättäminen sijoilleen ja vessapaperin loppuun käyttäminen ilman uuden tuomista on ilkeää käytöstä.

Suu auki pureskelemista pidetään myös huonona käytöksenä ja se ärsyttää monia. Suu pitäisi myös muistaa peittää aina silloin kun yskii muiden läsnäollessa. Kahden parkkiruudun käyttäminen ja muu väärin parkkeeraaminen on myös pahaa käytöstä. Näihin ei kannata syyllistyä mikäli haluaa muiden kanssaihmisten pitävän sinua hyvänä ja välittävänä ihmisenä.