IS: Räppäri Elastisesta tulee isä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen räppäri Elastinen tulee isäksi. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat, joka tapasi räppärin Helsingissä. Kiireisen keikkakesän jälkeen keikkataukoa parhaillaan viettävä Elastinen vahvisti huhut.

– Ei niin iloisia uutisia voi kiistääkään, Elastinen kertoi Ilta-Sanomille.

Kevään Elastinen feat. -televisiosarjan ja Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen Elastinen on tehnyt massiivisen keikkakesän viihdyttäen yleisöjä Suomen suurimmilla festivaaleilla. Marraskuussa hän suuntaa Voimavirta Tour -kiertueelle konserttisaleihin.

– Isojen hallikeikkojen ja kesän festivaalien jälkeen on hyvä hetki tuoda suurien areenojen energia intiimimpiin saleihin. Energia tarttuu – tuu mukaan lataamaan akkuja syksyn keskellä, luvassa on ainutlaatuisia elämyksiä, Elastinen kertoi aiemmin. Kiertue alkaa 5. marraskuuta Kauhajoelta ja päättyy 30. marraskuuta Tampereelle Tampere-taloon.