Luokkakokous 2 -elokuvan ensi-iltapäivä paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva tulee ensi-iltaan 2. marraskuuta. Elokuva on jatkoa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa kaikkiaan yli 500.000 katsojaa.

Haastattelussa Jaajo Linnonmaa

Haastattelussa Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg

Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Anu Sinisalo, Niina Lahtinen, Manuela Bosco, Eeva Litmanen, Helena Vierikko ja Saija Lentonen.

Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen tuottaa Jesse Fryckman. Ensimmäinen Luokkakokous on toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Elokuva palkittiin Yleisö-Jussilla.