Paris Hilton kurvikkaampana kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hilton on yksi eniten arvostelua osakseen saava julkisuuden nainen. Tämä ehkäpä siksi, että hänellä on rahaa ja ulkonäköä, eli kaikkea sitä josta on helppo olla kateellinen. Suurta povea Parisille ei ole kuitenkaan luonnollisella tavalla suotu.

Hilton on kautta aikojen pyrkinyt esittelemään rintojaan todellista suurempana erilaisin keinoin. Eilen hänet kuvattiin The Teddy Bear Party -tapahtumassa Lontoossa. Hänen povensa varasti huomion, sillä se näytti selvästi suuremmalta kuin viime aikoina. Vielä ei ole tiedossa oliko näky esimerkiksi silikonirintojen tai push up -liivien ansiota.

Taannoin Paris Hiltonin kerrottiin avaavan kolme hotellia Dubaihin, New Yorkiin ja Las Vegasiin. Hotellit tulevat Parisin yrityksen yksinomistukseen, eikä niistä ole juurikaan hiiskuttu lisätietoja julkisuuteen etukäteen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash