Aloita syyssiivous deittipalvelun profiilista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat tottuneet siivoamaan kotinsa perusteellisesti etenkin keväisin, kun ikkunoista kantautuvat auringonsäteet paljastavat kodin pölypallerot auliisi kaikkien katseltaviksi. Myös syyssiivous on monissa perheissä perinnne. Siivouksen yhteydessä kannattaa kiinnittää huomiota myös omaan ulkonäköön – ja nettiprofiiliin.

Osa treffisovellusten käyttäjistä kahlaa deittiviidakkoa läpi samoilla kuvilla ja esittelyteksteillä kuukaudesta toiseen. Syksy on hyvä ajankohta myös profiilin päivittämiseen. Helpointa lienee kuvien uudistaminen. Lataa profiiliin ainakin yksi selkeä, tuore ja muokkaamaton kasvokuva, yksi ulkona napattu otos ja jokunen tuore tilannekuva elämästäsi. Kuluneen kesän kuvat ovat erittäin hyvä vaihtoehto.

Unohda baarikuvat, aurinko- tai laskettelulaseilla kyllästetyt otokset ja jätä lemmikkieläimet sekä lapset pois profiilikuvista. Selkeät selfiet ja alastonkuvat saattavat karkoittaa potentiaalisia ehdokkaita vieläkin enemmän. Kirjoita esittelytekstiin muutama sana itsestäsi ja määrittele mahdollisesti etsimäsi henkilön kriteerejä. Kerro mielenkiinnon kohteistasi ja harrastuksista, jotka ovat ajankohtaisia etenkin kesän kynnyksellä.

Mikäli sovelluksessasi roikkuu edelleen henkilöitä, joiden kanssa et ole tekemisissä, poista ne ja ota tilalle uusia. Myös hakukriteerejä kannattaa löysentää kevään kynnyksellä, sillä mikäli haet jatkuvasti samankaltaisia henkilöitä ilman romanttisten tunteiden syttymistä, saattaa kohderyhmä olla yksinkertaisesti väärä, MySingleFriend-palvelun perustaja Sarah Beeny vinkkaa.