Naisen asunto kuin viidakko – omistaa 500 huonekasvia

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huonekasveja suositellaan tuotavaksi sisätiloihin, koska ne tekevät ilman laadusta parempaa ja näyttävät myös kodikkailta sisustuksessa. Summer Rayne Oakes -nimiselle naiselle huonekasvit ovat kuitenkin kuin pakkomielle, jota ilman nainen ei tuntisi oloaan rauhalliseksi omassa asunnossaan.

New Yorkin keskustassa asuva Oakes rakastaa kasveja niin paljon, että hän halusi muuttaa oman kotinsakin viidakoksi. Naisella on asunnossaan noin 500 erilaista kasvia. Kasvien joukossa on jopa ananaskasveja ja banaanipuita, jotka yllättävät kylään saapuvat vieraat joka kerta.

Oakes kertoo ystäviensä aina yllättyvän naisen asunnosta kun he tulevat kylään. Nainen haluaa, että hänen asuntonsa huoneiden läpi käveleminen tuntuu siltä kuin ihminen astelisi metsäpolkua pitkin eteenpäin. Sen vuoksi hän on muuttanut kotinsa pieneksi viidakoksi, joka on pullollaan isoja ja pieniä viherkasveja.