Saara Aalto tänään tiukassa paikassa: ”Kyllä taitaa tulla muutamat itkut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto on tehnyt historiaa menestymällä upeasti Britannian X Factor -kilpailussa, joka on supertähtien tuomaroima maailmanluokan laulukilpailu. Monien silmissä kilpailu voi näyttää glamouria tihkuvalta, mutta kulissien takana tilanne on hieman toinen.

Nyt Saara Aalto on itse paljastanut Facebookissa mitä ohjelman kulisseissa tapahtuu ja miten hän itse suhtautuu siihen. Päivityksen perusteella finaalipaikka vaatii kilpailijoilta paljon.

– Elämäni vuoristorata.. Uusi kulttuuri, kieli, joista et pääse hetkeksikään karkuun, koska jaat huoneen neljän tytön (nuoria, jotka eivät malta nukkua…) kanssa, ja pikku TV-ohjelman teko. Jos luulin et bootcamp oli rankka, niin tämä, Saara Aalto kirjoitti.

Aalto kertoo muun muassa kuinka hänet vietiin pitkän päivän jälkeen täysin yllättäen Sharon Osbournen luokse ja televisiohaastatteluihin.

– Hetken mietin, että oonko pistäny itseni liian haastavaan paikkaan. Samalla kuitenkin niin hienoja hetkiä, onnistumisia, kannustamista, positiivisuutta.. niin uskomaton kokemus etten vieläkään tajua, missä saan olla mukana.

Tänään kilpailijat joutuvat kovaan paikkaan uuden esiintymisen myötä. Sitä varten heidät komennettiin muun muassa suihkurusketukseen. Paineet ovat melkoiset, ja kävi illalla miten tahansa, niin tunteiden myrsky on esiintymisen jälkeen varma.

– Kyllä taitaa tulla muutamat itkut, kun pääsee tän kaiken purkamaan huomenna tähän aikaan.. (Ja näkee Merin ja perheen!!), Saara Aalto kirjoitti viitaten taannoin kihlaamaansa tyttöystäväänsä.