Hämmästyttävä yhdennäköisyys – toukka kuin Donald Trumpin pehko!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Donald Trump tunnetaan kyseenalaisen maineensa lisäksi hiuksistaan, joita jotkut ovat epäilleet jopa peruukiksi. Kuuluisalle pehkolle löytyy myös kaksoisolento luonnosta.

Megalopyge opercularis -perhoslajin toukan karvaisen olemuksen on huomattu muistuttavan yllättävän paljon Trumpin huksia. Hämmästyttävään toukkaan päästään tutustumaan Youtube-käyttäjä Jeff Cremerin videolla.

Kuten Trump, on megalopyge opercularisin toukka koomisesta ulkonäöstään huolimatta potentiaalisesti vaarallinen. Sen pehmeän näköiset karvat ovat tosiasiassa teräviä, ja ne voivat aiheuttaa kovaa kipua ja kirvellystä. Silmiin ja hengitysteihin joutuessaan ne voivat olla jopa hengenvaarallisia.