Jättimenestys! Saara Aalto jälleen jatkoon Britannian X Factorissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto oli tänään kovan paikan edessä, kun hänen historiallisen upea menestyksensä Britannian X Factor -ohjelmassa oli jälleen vaakalaudalla. Kyseessä oli tuomio eilisestä livelähetyksestä, jossa Saara lauloi mykistävän upeasti Frozen-elokuvan tunnuskappaleen.

Tänään selvisi eilisen viikonlopun esitysten tulokset, ja niiden perusteella Saara Aalto joutui yllättäen Sing Off -uusintakierrokselle. Hänen äänimääränsä ei nimittäin riittänyt suoraan jatkopaikkaan, ja kaksi vähiten ääniä saanutta esiintyjää joutui esiintymään uudelleen.

Simon Cowell kertoi olevansa yllättynyt yhden huonoon menestykseen, ja viittasi ilmeisesti Saaraan. Hän kuitenkin totesi sen olevan pelin henki. Saara sai itse valita kappaleen, joka pitäisi hänet kilpailussa mukana. Saara esiintyi ensimmäisenä ja hän esitti Sian kappaleen Alive.

Aallon esitys oli tuttuun tapaan poikkeuksellisen upea, ja yleisö huusi innosta esityksen aikana. Vastassa oli täysin odottamattomasti näin pitkälle selviytynyt poikapari Ottavio & Bradley, jonka laulutaito oli marsun tasolla. Simon Cowell nimittäin totesi osuvasti, että kilpailijoiden arvioinnissa ”Vastakkain olivat kilpahevonen ja marsu”. Miehet olivat saaneet tähän saakka yleisön puolelleen laulutaidon sijaan lähinnä hassuilla asuillaan.