Koiranomistaja teki urotyön – pelasti oravanpoikasen hengen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienellä oravanpoikasella oli onnea matkassa, kun se kohtasi puistossa koiran. Pikkuinen karvapallo sai koirassa vaistot heräämään ja se hyökkäsi oravaa kohti. Onneksi koiranomistaja oli paikalla ja sai koiransa kuriin, ennen kuin mitään pahempaa tapahtui.

Derbyshirestä kotoisin oleva koiranomistaja pelasti pienen oravanpoikasen koiransa hyökkäykseltä. Orava oli tilanteesta silminnähden shokissa. Se ei reagoinut, vaikka mies silitti sen turkkia.

Orava tuijotti miestä suurilla silmillään, eikä lähtenyt karkuun vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Mies kuvasi videolle sen, kun hän auttoi oravan puunoksalle ja poistui koiransa kanssa paikalta. Auttamalla pikkusta oravaa mies oli tehnyt päivän hyvän työn.