Oodi kypsille naisille: ”Harmaat hiukset ja selluliitti kunniaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuoret naiset saattavat etsiä kuumeisesti keinoja ikääntymisen estämiseen. Maailmalla on meneillään ilmiö, jossa yli kuusikymppistenkin tulisi näyttää mahdollisimman nuorilta, ja ryppyjä poistellaan kauneuskirurgian ja ihmevoiteiden avulla.

Donnalou Stevens tahtoo taistella olettamusta vastaan ja nainen on tehnyt kappaleen ikääntyneiden naisten kauneudesta. Hänen mukaansa miesten on hyväksyttävä vanhemman rouvan elämän tuomat kurtut tai kiinnostus ei ole aitoa. Older Ladies -kappaleessa kehaistaan, että myös harmaat hiukset voivat olla kauniit ja näyttää hemaisevalta.

Videolla esiintyy vanhempaa ikäluokkaa edustavia naisia uimapuvuissaan ja paljasta ihoaan näytellen. Kitaralla säestetty kappale on leppoisa kunnianosoitus kaikille vanhemmille naisille, joiden tulisi olla ylpeitä elämästään ja sen tuomista naururypyistä.