Näin PlayStation muutetaan sisustuselementiksi

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

PlayStation 4 -pelikonsoli saapui myös Suomen kauppoihin jo vuosia sitten. Monissa perheissä rakastetaan pelaamista, mutta konsolit tuottavat päänvaivaa etenkin tarkkaan harkitun sisustuksen kannalta. Mustat viihdekeskukset saattavat olla kaiken lisäksi ”väärän” värisiä.

Ongelmaan on kuitenkin keksitty helpotus, sillä markkinoilla on puusta valmistetut konsolikuoret, joiden avulla Playstationin ulkonäkö muuttuu yhdeksi kodin sisustuselementiksi. Saksassa tehtyjä kuoria saa neljässä eri värissä. Tuotetta voi tilata myös yhdessä konsolin kanssa. Kuoria on valmistettu vain rajoitettu 1.000 kappaleen erä, joten saatavuus voi olla vaikeaa.

Vaikka pelikonsoleita on ollut markkinoilla jo 70-luvulta saakka, räjäytti Nintendo Entertainment System, eli NES, potin lopullisesti vuonna 1985. Kyseessä oli niin sanottu kolmannen sukupolven 8-bittinen konsoli, joka teki muun muassa Super Mariosta maailmanlaajuisesti tunnetun.

Balolo.de
Balolo.de
Balolo.de
Balolo.de