Julkkisten neuvot: Näin voit elää onnellisemmin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eri asiat tekevät tekevät eri ihmiset onnellisiksi. Elämässä on olemassa kuitenkin muutamia peruspilareita, joiden ollessa kunnossa arki voi tuntua hieman helpommalta. Nyt People-lehti listasi asiat, jotka julkkisten mukaan auttavat elämään stressitöntä ja onnellista elämää.

1. Ole valikoiva ystävien suhteen

Jennifer Lawrencen mukaan ystäväpiiri kannattaa pitää pienenä ainakin siltä osin ketkä pitää lähimpänä itseään. Ystävänä ei kannata pitää sellaista ihmistä, joka aiheuttaa jatkuvasti draamaa ja harmia tai kertoo asioitasi eteenpäin.

2. Rakasta itseäsi

Serena Williamsin mukaan itsensä rakastaminen näkyy helposti myös ulospäin ja tekee muillekin helpommaksi rakastaa sinua.

3. Pidä positiivinen asenne

P. Diddyn mukaan positiivisuus houkuttelee positiivisia asioita ja negatiivisuus negatiivisia. Tämän vuoksi kannattaakin pyrkiä olemaan aina positiivinen.

4. Ota itsellesi aikaa

Selena Gomez neuvoo ottamaan aikaa itselleen aina kun sitä vain tuntuu vähänkin tarvitsevan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että itselleen on suotava aikaa parantua sairauksista ja levätä silloin kun keho tarvitsee lepoa.

5. Näe vaivaa parisuhteesi eteen

Vanessa Lacheyn mukaan ihmisten tulee nähdä vaivaa oman parisuhteensa eteen ja muistaa olla kumppanilleen rehellinen ja kommunikoida hänen kanssaan avoimesti.

6. Treenaa säännöllisesti

Khloe Kardashianin mukaan treenaaminen on avainasia onnellisuudessa. Hänen päivänsä on koko loppupäivän ajan hyvä kun se on alkanut tehokkaalla treenillä.

7. Auta muita

Mark Zuckerbergin mukaan onnellisuus on muiden ihmisten auttamista ja merkittävien asioiden tekemistä itselleen tärkeiden ihmisten kanssa.

8. Hyväksy ikääntyminen

Ikääntymistä ei kannata pelätä vaan se tulee ottaa avosylin vastaan. Näyttelijä Sigourney Weaver kertoo jopa pitävänsä ikääntymisestä, ja hänen mielestään yksi inspiroivimmista asioista onkin 70-vuotias nainen, jolla on valtavasti kokemuksia ja joka on yhä täynnä elämää.