Kylie Jenner riisui kylpyhuoneessa – julkaisi kuvan somessa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista nuorin Kylie Jenner päivitti hetki sitten tyyliään vaalentamalla hiuksensa. Nainen on näyttänyt nauttivan blondina olemisesta täysin rinnoin ja leikitellyt eripituisilla lisäkkeillä, jotka ovat tuoneet vaaleaankin väriin vaihtelua pituuksien muodossa.

Nyt Kylie Jenner on värjännyt hiuksiinsa marjapuuromaisen sävyn. Platinanvaaleat hiukset on sävytetty vaaleanpunaisella, joka näyttäisi myös sopivan hiusvärinä naiselle täydellisesti. Uuden hiusvärin lisäksi kaunotar on villinnyt seuraajiaan uudella paljastavalla kuvalla, jonka nainen on ottanut itsestään peilin kautta kylpyhuoneessa.

Kylie Jenner julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jonka saattelemana hän toivottaa hyvää huomenta ihmisille. Kuva sai nopeasti yli 2,1 miljoonaa tykkäystä eikä ihmekään, sillä naisen seuraajat eivät ole voineet olla pitämättä kaunottaren kurvikkaasta vartalosta, joka pääsee niukassa asussa oikeuksiinsa.

Morning

Kuva, jonka Kylie (@kyliejenner) julkaisi 8. 10ta 2016 klo 12.12 PDT

?

Kuva, jonka Kylie (@kyliejenner) julkaisi 6. 10ta 2016 klo 15.08 PDT