Näin monta kertaa ihminen harrastaa seksiä elämänsä aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihminen ehtii tekemään paljon asioita elämänsä aikana niin monia kertoja, että niistä harvemmin pidetään kirjaa. Nyt tutkijat ovat kuitenkin selvittäneet englannissa asuvan väestön avulla esimerkiksi sen miten monta kertaa ihminen harrastaa elämänsä aikana seksiä tai kärsii krapulasta.

Huffington Post kertoo Quidco-sivuston tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan englantilaiset elävät noin 83-vuotiaaksi, rakastuvat elämänsä aikana 6,5 kertaa ja harrastavat seksiä kahdeksan eri ihmisen kanssa. Tutkimuksen mukaan näiden kahdeksan partnerin kanssa ihmiset harrastavat yhteensä 5.778 kertaa seksiä ennen kuolemaansa.

Tutkimus tehtiin 2.000 henkilön otannalla. Tutkimuksesta kävi myös ilmi, että ihmiset nukkuivat noin 20,8 vuotta, työskentelivät 15,6 vuotta ja kävivät kuppilassa 3.386 kertaa, minkä tuloksena kärsivät lopulta 1.793 krapula-aamua. Ihmiset kiemurtelevat itse aiheuttamassaan huonossa olossa yhteensä siis lähes viisi vuotta. Sosiaalisen median parissa ihmiset viettivät elämästään 52.502 tuntia, mikä vastaa jopa kuutta vuotta.