Saara Aalto vieraili suositussa brittiohjelmassa – juontaja ylisti vuolaasti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saara Aalto on menestynyt upeasti Britannian X Factor -ohjelmassa, jossa hän pääsi jälleen jatkoon pudottamalla poikapari Bratavion pois kilpailusta. Nyt itv-kanava on julkaissut Saara Aallon haastattelun kun nainen oli vieraana suositussa Lorraine-keskusteluohjelmassa.

Saara Aalto kertoi juontaja Lorraine Kellylle, että viimeisimmässä esityksessä hänen tuli antaa kaikkensa, koska se oli hänen elämänsä tärkein hetki. Juontaja kyseli Aallon menestyksestä myös suomalaisissa laulukilpailuissa, mutta Aalto vastasi hänelle naureskellen, että ne eivät ole mitään verrattuna Britannian X Factor -kilpailuun sen vuoksi, että Suomi on niin pieni maa.

Aalto kertoi myös, että Suomessa ihmiset kannustavat häntä ja seuraavat innoissaan hänen pärjäämistään kilpailussa. Naisen mukaan voimakkaat balladit ovat hänen erikoisuutensa, mutta hän ei malta kuitenkaan odottaa pääsevänsä laulamaan jotakin vähän iloisempaa kappaletta, jossa pääsisi myös tanssimaan ja rakentamaan vauhdikkaan esityksen kappaleen ympärille.

Lorraine kehui Aaltoa ja kertoi hänessä olevan todellista voittaja-ainesta, koska hänessä on juontajan mukaan kaikki mitä voittamiseen tarvitaan. Juontaja kehui myös naisen englannin kielen taitoa, joka oli hänen mukaansa aivan loistava.