Tämä elokuvateatteri on suunniteltu halimiseen – kuin värikäs säkkituolitaivas

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pitää elokuvissa käymisestä yksin, mutta elokuvateatteri on kuitenkin mukava treffipaikka myös pariskunnille ja sopivaa tekemistä esimerkiksi ensimmäisille treffeille. Nyt Slovakiassa on avattu täysin uudenlainen elokuvateatteri, joka on kuin tehty pariskuntia varten.

Slovakiassa sijaitseva Tuli Cinema -niminen elokuvateatterissa on näyttävä sali, joka on täynnä värikkäitä säkkituoleja. Säkkituolit on asetettu katsomoon niin, että kaksi säkkituolia on aina omassa pienessä kolossaan, joka on luotu värikkäällä näkösuojan tarjoavalla sermillä.

Elokuvateatterin sisustuksen on suunnitellut Michal Stasko -niminen suunnittelija. Elokuvateatteri sijaitsee ylellisessä X-Bionic Sphere Resort -hotellissa ja on jo asiakkaiden käytössä. Moni onkin julkaissut elokuvateatterista kuvia, joissa he loikoilevat mukavasti säkkituoleissa ja odottelevat elokuvan alkamista.

#tulicinema #popcorn? #relax #color #tuli #babzsák #xbionicsphere #nagyonjovolt ??? #suicidésquad ???

Kuva, jonka Kovács Csaba?% (@pendoo.sk) julkaisi 14. 08ta 2016 klo 16.35 PDT