Amy Adamsin kaula-aukko vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa viime vuosina viettänyt amerikkalainen näyttelijätär Amy Adams nähtiin aikoinaan valkokankaalla Henry Cavillin kanssa Man of Steel -elokuvassa, jossa kaunotar esitti reportteri Lois Lanea. Sittemmin hän tähditti myös elokuvia American Hustle ja Her.

Eilen Amy Adams kuvattiin Kanadassa saapumassa Royal Bank of Canada -gaalatilaisuuteen upeassa valkoisessa iltapuvussa, jonka kaula-aukko oli poikkeuksellisen näyttävä ja vangitsi ainakin jokaisen miehen huomion. Seuranaan Adamsilla oli Jeremy Renner.

Italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams on ollut neljästi ehdolla parhaan naissivuosa Oscarin -kategoriassa. Hänen miehensä on näyttelijä-taiteilija Darren Le Gallo. Pari tapasi toisensa näytelmätunnilla. Vuonna 2010 Adams synnytti parin ensimmäisen lapsen, Aviana Olea -tytön.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash