Amy Adamsin kaula-aukko vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa viime vuosina viettänyt amerikkalainen näyttelijätär Amy Adams nähtiin aikoinaan valkokankaalla Henry Cavillin kanssa Man of Steel -elokuvassa, jossa kaunotar esitti reportteri Lois Lanea. Sittemmin hän tähditti myös elokuvia American Hustle ja Her.

Eilen Amy Adams kuvattiin Kanadassa saapumassa Royal Bank of Canada -gaalatilaisuuteen upeassa valkoisessa iltapuvussa, jonka kaula-aukko oli poikkeuksellisen näyttävä ja vangitsi ainakin jokaisen miehen huomion. Seuranaan Adamsilla oli Jeremy Renner.

Italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams on ollut neljästi ehdolla parhaan naissivuosa Oscarin -kategoriassa. Hänen miehensä on näyttelijä-taiteilija Darren Le Gallo. Pari tapasi toisensa näytelmätunnilla. Vuonna 2010 Adams synnytti parin ensimmäisen lapsen, Aviana Olea -tytön.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat