Fitness-Chloe on silmiähivelevä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen fitness-kaunotar Chloe Madeley on vielä toistaiseksi suomalaisille tuntematon kaunotar, mutta hän tekee parhaillaan kansainvälistä läpimurtoa. Kotimaassaan hän on tullut tunnetuksi monista televisio-ohjelmista.

Nyt Chloe on kuvattu lomailemassa Espanjassa, Ibizalla, jossa upea kaunotar on usein aiemminkin lomaillut. Tällä kertaa neitokainen suuntasi merelle vesiskootterilla, mutta ennen sitä poseerasi auliisti kuvaajille.

Manchesterissä syntynyt Chloe Madeley tuli alunperin tunnetuksi Britanniassa juontaessaan veljensä kanssa Big Brother -ohjelmaa. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallina ja erityisesti fitness-mallina. Taannoin Madeley pääsi poseeraamaan myös FHM-miestenlehden sivuille ja Ultimo-alusvaatemerkki kiinnitti hänet mallikseen. Vuonna 2015 hän oli mukana Show The Jump -kilpailussa ja sijoittui toiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash