Kokki söi vahingossa koiranruoalla täytetyn voileivän – sitten totuus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Grimsbyssa kokkina työskentelevä Josh Barraclough palasi väsyneenä kotiin töistä, ja päätti tehdä itselleen jääkaapista löytyneellä pateella täytetyn voileivän. Vasta myöhemmin hänelle selvisi, että leivän täyte oli jotain aivan muuta kuin hän luuli.

– En edes erityisemmin pidä pateesta, ja yleensä laittaisin leivän väliin kinkkua tai juustoa. Olin kuitenkin juuri tullut töistä ja halusin vain jotain syötävää, 23-vuotias mies kuvailee Metro-lehden mukaan.

Seuraavana päivänä Joshin tyttöystävä Abigail pyysi häntä ruokkimaan pariskunnan koiran. Mies ihmetteli, miksi ei löytänyt koiranruokaa jääkaapista. Abigail kertoi sen olevan valkoisessa astiassa, ja Joshille valkeni totuus voileipään laittamastaan pateesta.

– Rehellisesti sanottuna mietin sen maistuneen hieman valkosipulilta, kokkina työskentelevä Josh pohtii.

Abigail kirjoitti tapauksesta nopeasti Facebook-päivityksen, joka lähti leviämään nopeasti verkossa. Repiäkseen poikaystävänsä mokasta kaiken huumorin irti, nainen toi Joshin työpaikalle seuraavana päivänä vielä purkillisen koiranruokaa.

– Josh, unohdit lounaasi kotiin. Ole hyvä poika, Abi x, kirjeessä luki.