Madame Tussaudin Justin Bieber yltä päältä hiessä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon Madame Tussauds tunnetaan uskomattoman aidon näköisistä vahanukeistaan. Nukkeja on tehty lukuisisten julkisuuden henkilöiden pohjalta, ja nyt vahakabinetin kokoelmat ovat kasvaneet jälleen yhdellä tähdellä.

Madame Tussaudsin tuorein vahanukke esittää poptähti Justin Bieberiä. Paidattomassa nukessa on yksi erikoisuus, joka erottaa sen kabinetin muista vahahahmoista. Bieber-nukke näyttää nimittäin aina läpikotaisin hiestä märältä.

Valitettavasti ei ole selvillä, käytkö joku vahakabinetin työntekijöistä kosteuttamassa vaha-Bieberin vatsalihaksia säännöllisesti suihkepullolla vai onko hahmo saatu näyttämään hikiseltä jollain muulla keinolla. Mashable-sivuston mukaan ukke on ollut alun perin esillä Madame Tussaudsin Las Vegasin toimipisteessä.