Polkupyörään kätevä navigaattori – näyttää kulkusuunnan

Digi Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoista tutut irrotettavat navigaattorit eivät sovellus kovin helposti käytettäväksi polkupyörissä, koska ne ovat usein melko isokokoisia. Nyt Beeline on kehittänyt polkupyöriin kätevän pienikokoisen navigaattorin, joka näyttää vain olennaiset tiedot perille pääsemiseksi.

Kanadalainen yritys katsoi, että polkupyöräilijät eivät tarvitse välttämättä karttaa ja siihen piirrettyä reittiä, vaan vähempikin informaatio riittää. Niinpä uutuuslaite näyttää vain oikean suunnan ja etäisyyden kohteeseen.

Navigaattori on saatu pienikokoiseksi osin siksi, että se käyttää matkapuhelimen GPS-paikannusta. Laite on sadevedenpitävä ja sen ruudulla on taustavalaistus pimeällä tapahtuvaa käyttöä varten. Yhdellä latauksella keskivertopyöräilijä käyttää laitetta jopa kuukauden ajan.